GOOD 2013

31.10.2013 - 3.11.2013 Udine

V Itálii se uskutečnil 4. ročník gastronomické akce organizované Provincií Udine, Obchodní komorou Udine a mezinárodní společností Slow FOOD, prezentující kvalitní regionální potraviny a gastronomii.

Akce se konala na výstavišti v Udine, a to od 10.00 – 21.hod. (v neděli do 20.00). Na akci se prezentovalo kolem 300 vystavovatelů a akci navštívilo 40 tis. návštěvníků. Na cca 40 m2 se představila Morava jako region se zajímavou turistickou a gastronomickou nabídkou. Spojení gastronomie a turistiky je velmi žádané, neboť turistika je neodmyslitelně spjata s tradiční gastronomií a regionálními produkty. Akce tohoto charakteru kromě své potravinářské podstaty tvoří úžasnou platformou pro podporu a propagaci turismu a pro setkání „foodies“ – lidí, kteří za gastronomií rádi a často cestují, i organizací, které se gastronomickým turismem zabývají.
Vyúčtování cestovních výdajů bude doloženo až s následující žádostí o platbu.