Influenceři vyráží obytňákem zažít jižní Moravu

Zítra odstartuje naše kampaň “Nestůj, cestuj obytňákem”, která reaguje na současný trend cestování obytnými vozy. Oslovili jsme tři influencery a sestavili pro ně program čtyřdenních výletů. Každý itinerář je koncipován podle zaměření jednotlivých tvůrců.

“První ukáže zejména přírodní krásy a historii, druhý nabídne poznávání tradic a třetí se zaměří na architekturu a aktivní vyžití v našem regionu. Chceme, aby se turisté dozvěděli, kde najdou nejlepší spoty na nocleh pro obytný vůz, kde mohou ochutnat regionální speciality a které místo nebo památku by neměli minout,” řekla ředitelka CCRJM Martina Grůzová.

Prostřednictvím gastronomických a cestovatelských zážitků chceme českým i zahraničním turistům ukázat, že tento typ cestování je skvělou příležitostí poznat region z jiného úhlu.

Celý průběh tří výletů po dobu trvání 26.5. – 6.6. sledujte na našem instagramovém účtu nebo přímo na profilech jednotlivých tvůrců.

Jako první vyráží “Za romantikou na jižní Moravě” duo Travel at Earth, pro které jsme sestavili poutavý program v Lednicko-valtickém areálu. Po víkendu je potom v obytném voze vystřídá slovenská influencerka Adriana Žiačková s rodinou. Tato posádka projezdí zejména Slovácko. Poslední se představí Eliška Hudcová, která se podle vlastních slov těší hlavně na jihomoravské víno. Kromě ochutnávek si užije nabitý program zaměřený na architekturu a adrenalinové zážitky.

Celá kampaň by nemohla vzniknout bez podpory jednotlivých destinačních managementů a regionálních producentů, kteří se svými výrobky podíleli na vybavení jihomoravského obytňáku. A v neposlední řadě bez partnerství se společností Karavany Česko, kteří nám na celou dobu zapůjčili vůz. Děkujeme!

„Jako přední česká půjčovna obytných vozů jsme tento projekt velmi uvítali a nad jeho podporou jsme ani na chvíli neváhali. Jsme rádi, že můžeme být součástí aktivity, která představuje netradiční možnost, jak prozkoumat krásy jižní Moravy a věříme, že se jím inspirují i další kraje a projekt bude pokračovat napříč celou Českou republikou,“  řekl Martin Hulín, ředitel společnosti Karavany Česko.